Halal

Om Medina Catering

Medina Catering grundades 2013 och ägs av Al-Falah KB. Medina Caterings grundare har mat som sin stora passion och vi nöjer oss inte med något annat än perfektion. Med svenska standarder och rutiner för mat i kombination med internationell inspiration har vi framgångsrikt skapat ett catering koncept som är omtyckt av många. Vi utvecklar våra egna menyer i samarbete med kockar som har över 20 års erfarenhet av svensk husmanskost, orientaliskt- och indiskt kök. Vi ser till att alla våra kockar genomgår utbildning inom näringslära, miljö, hygien och hälsa innan de börjar hos oss.

Barnen är vår framtid. Därför är kärlek och omtanke två viktiga ingredienser när vi lagar maten. Vi väljer alltid kvalitet före kvantitet och säsongsanpassar våra maträtter. Vårt uppdrag är att få barn och ungdomar att äta nyttigt och leda de in i en hälsosam livsstil som i sin tur kommer att visa goda resultat i skolan. Därför vill vi vara med och forma framtiden!

Miljöpolicy

För oss är det viktigt att värna om miljön. Därför anpassar vi våra processer utifrån ett miljövänligt synsätt och försöker alltid att förbättra dessa kontinuerligt. Vi tar miljön på allvar och är noggranna med:

  • Leverantörsval – Miljövänliga leverantörer
  • Energiförbrukning – Hushållning av energi
  • Återvinning – Använda material som går att återvinna
  • Avfallshantering – Källsortering enligt anvisningar
  • Miljöutbildning – För de anställda